Startside   Kamper   Spillerne   Historie   Linker   Muskel-nytt   Bilder   Ta kontakt    
6. divisjon avd. 1
Siste kamp:
Ingen kamper registrert
Neste kamp:
Ingen kamper registrert
7-er avd. 2
Siste kamp:
Ulf 3 1-2

28. okt 2014 Kl. 20:3
Hana skole
Neste kamp:
Ingen kamper registrert

Sist oppdatert: 29.05.2016
Tasta - Muskel
Tilbake

Tasta   2-1    Muskel

Mål: Egil

Sjanser: 60% - 40%

Tilskuere: 30

Lagoppstilling: Rune A, Geir Tore, Arild, Jan Tore, Sindre, Kristian, Egil, Kjartan, Roar, Kjelli, Marius

Innbyttere: Jone, Hallgeir, Tomas

Kampens øyeblikk: Målet til Egil. Klinker ballen i krysset på Stemmen kunstgress….Igjen!

 

Årets triveligste kamp ble spilt på Stemmen kunstgress denne kvelden. Solen skinte og stemningen på banen var god. Vi sliter litt med å stille lag, så redningen ble Arild, Geir Tore og Kristian fra 2er laget. En stor takk til dem!

 

Tasta er et lag som satser og trener flere ganger i uken, men det var ikke så stor nivåforskjell på lagene. Hverken kondisjonsmessig eller fotballmessig. De styrer og har ballen mest i første omgang. De har en innøvd spilleplan, men gjør mye det samme hver gang. Kommer til en del farligheter med kjappe spillere på topp. Etter 20 minutter glipper vi litt bak og de går opp til 1-0 (offside?). 2-0 kommer 10 minutter seinere og det er stillingen ved pause. 

 

Hallgeir og Tomas kommer inn i andre og det hjelper. Vi tar over spillet og gjør en god 2.omgang. Midtbanen triller seg imellom og holder ballen mer langs bakken enn i 1.omgang. Egil har flere gode stikkere til Hallgi og Kjelli på topp. Kjelli får noen gode muligheter der fremme, men har ikke marginene på sin side. Etter 80 minutter vender Egil av en mann og klinker ballen i krysset fra 20 meter. Et deja vu fra kampen mot POL, men på motsatt side denne gangen. Vi presser på de siste minuttene, men kampen ender 2-1 til Tasta. Med litt mer hell og en større stall, kunne vi fort klart uavgjort.

 

Innsatsen er upåklagelig gjennom hele kampen. Alle jobber og sliter til krampen tar dem(Marius). Roar spiller nesten hele kampen med strekk(er). Kristian fra 2’er laget gjør en bra kamp og kan bidra til å holde aldersgjennomsnittet i Muskel nede (kun 23). Rune A er god i mål og har flere viktige redninger som holder oss i kampen. 3 poeng. Egil har mye kreative pasninger og scorer et kjempemål, 2 poeng. Jani løper og takler som alltid, gjør også mye bra med ballen i dag,1 poeng.

 

 

3 poeng – Rune A

2 poeng – Egil

1 poeng – Jani

 

Poengtabell 2016

 

9 poeng – Hallgi

7 poeng – Rune A

5 poeng – Kjartan, Jani

3 poeng – Sinnes, Morten S, Frode B, Tomas

2 poeng – Bjarki, Morten H, Terje, Sindre, Egil

1 poeng – Marius

 

Mål 2016

 

7 mål: Hallgeir

4 mål: Rune A

3 mål: Kjartan

2 mål: Sinnes, Morten S, Bjarki, Egil

1 mål: Jan Tore, Anders, Sindre, Terje, Marius, Rasmus, Kjelli

 

Tabell

 

Bisalg
Chemtech
Gann Bilverksted AS
Innova
Modena
Åse Maskin AS