Startside   Kamper   Spillerne   Historie   Linker   Muskel-nytt   Bilder   Ta kontakt    
6. divisjon avd. 1
Siste kamp:
Ingen kamper registrert
Neste kamp:
Ingen kamper registrert
7-er avd. 2
Siste kamp:
Ulf 3 1-2

28. okt 2014 Kl. 20:3
Hana skole
Neste kamp:
Ingen kamper registrert

Sist oppdatert: 04.05.2016
Muskel - Paradis
Tilbake

Muskel        3-4     Paradis

Mål: Rune A, Rasmus, Bjarki

Sjanser: 30%-70%

Tilskuere: 30

Lagoppstilling: Morten H, Anders, Bjarki, Jan Tore, Jone, Kjartan, Terje, Egil, Morten S, Rune A, Hallgeir

Innbyttere: Melvin, Tomas, Frode B, Sinnes (25%)

Kampens øyeblikk: Taklingen mellom Terje og en Paradis spiller

 

Det var en fin dag for fotball på Ganddal kunstgress. Vindstille og god temperatur.

Motstanderlaget Paradis er nok et av de bedre lagene i denne puljen. Godt trente, med en klar spilleplan og veldig ballsikre.

 

Paradis tar kontroll over kampen fra starten av. De triller og triller, vi blir løpende mye imellom og gjør ikke så mye annet enn å forsvare oss. Presset vårt er ikke så bra, og Paradis ser nok bedre ut enn hva de egentlig er. De har et par sjanser i første, men ikke mange. Vi har faktisk en av de største der Hallgi runder av en mann og får lagt inn til Terje, som header rett over mål. Paradis får et mål helt på slutten av omgangen. 0-1 til Pause. 

 

I 2.omgangen er vi mer med. Presset er bedre og de får ikke trille så mye ball som i første. Vi får en utlikning etter flott spill, hvor Rune til slutt setter den fint ned i hjørnet. På 1-1 har vi noen gode sjanser, men er uheldige med avslutningene. En corner fra Rune går rett i mål, men dommeren annullerer for et eller annet... Temperaturen er på dette tidspunktet høyt både på banen og på benkene. En susende takling mellom Terje og en Paradis spiller kunne høres helt til Julebygden. De var like gode, men Terje fikk gult kort (og en mulig brist i vristen). Terje reiste seg også rett opp igjen etter taklingen. Med litt mer SpanskItaliensk blod, hadde han valgt å sprelle på bakken sammen med Paradis spilleren, og mest sannsynlig unngått det gule. Paradis går opp til 2-1, 3-1 og 4-1 og kampen virker kjørt. Da skjer litt av det samme som skjedde mot POL, at vi plutselig begynner å spille fotball. Vi triller ball og har mye gode kombinasjoner. Rasmus scorer sitt første for året. Noen minutter seinere scorer Bjarki sitt første for året. Stillingen er nå 3-4, men dessverre bare 1-2 minutter igjen av kampen. Vi har faktisk en i tverrliggeren på 3-4 og kunne fort ha snudd det. Alt i alt en fortjent seier til Paradis. 

 

Kjartan får 3 poeng i dag. Han jobber godt og gjør kloke valg med ballen. Har en egen evne til å få motstandere ut av balanse med sin eminente teknikk. Jani begynner som midtstopper og blir keeper fra 2.omgang, da Morten ble skadet. Gjør en bra kamp på begge plassene, 2 poeng. Det siste går til Hallgi.

 

3 poeng - Kjartan

2 poeng – Jan Tore

1 poeng – Hallgi

 

Poengtabell 2016

 

7 poeng – Hallgi

4 poeng – Jan Tore

3 poeng – Sinnes, Morten S, Rune A, Kjartan

2 poeng – Bjarki, Morten H, Terje

1 poeng – Sindre, Marius

 

Mål 2016

 

6 mål: Hallgeir

3 mål: Kjartan, Rune A

2 mål: Sinnes, Morten S

1 mål: Jan Tore, Anders, Sindre, Terje, Egil, Marius, Rasmus, Bjarki

 

Neste kamp er 12.05 borte mot Vardeneset 2 klokken 20:00.

 

Tabell

Bisalg
Chemtech
Gann Bilverksted AS
Innova
Modena
Åse Maskin AS