Startside   Kamper   Spillerne   Historie   Linker   Muskel-nytt   Bilder   Ta kontakt    
6. divisjon avd. 1
Siste kamp:
Ingen kamper registrert
Neste kamp:
Ingen kamper registrert
7-er avd. 2
Siste kamp:
Ulf 3 1-2

28. okt 2014 Kl. 20:3
Hana skole
Neste kamp:
Ingen kamper registrert

Sist oppdatert: 30.04.2016
POL - Muskel
Tilbake

POL 1-6 Muskel

Mål: Hallgi 3, Kjartan, Egil, Marius

Sjanser: 40-60%

Tilskuere: 10

Lagoppstilling: Morten H, Anders, Sinnes (c), Jan Tore, Marius, Kjartan, Terje, Egil, Morten S, Rune A, Hallgeir

Innbyttere: Melvin, Morten Hamre, Tomas

Kampens øyeblikk: «Kom igjen spiss!!!!» En frustrert forsvarspiller på POL som ikke kunne navnet på egen medspiller (4-1 til Muskel på daværende tidspunkt)


Kampen begynner med et lite overtak til POL. De er ganske farlige på dødballer og har også et spillemessig overtak. Vi slår mye langt og bruker ikke midtbanen som blir løpende mye imellom. Litt ut av det blå scorer vi 1-0, etter en fin lobb av Hallgi fra 25 meter der keeperen til POL spiller midtstopper. 2-0 kommer ikke lenge etter som resultat av en dødball. Målscorer, Hallgi. POL reduserer til 2-1 og har en del farlige sjanser opp mot pause. 


Andre omgang fortsetter litt som første sluttet. POL har overtaket og ballen mest. Vi slår mye langt. En del frem og tilbake og mye kriging. 15 minutter ut i andre omgang slutter det å regne. Det viser seg at Muskel er et sommerlag, for det er også da vi begynner å spille fotball. Fin fotball. Ballen trilles og det er tikki takka nivå på det som skjer den siste halvtimen. Hallgi scorer sitt tredje for dagen (3-1). Egil planter ballen i krysset fra rett utenfor 16 meteren (4-1). 5-1 målet er vakkert å se på. Det starter bak, trilles til Terje som spiller vegg med Marius på vingen. Marius dribler av en mann og legger den foran mål til Kjartan som kriger ballen i mål. 6-1 kommer rett etterpå etter innlegg fra Anders og fin heading av Marius. 


3 poeng var ikke vanskelig å gi. Hallgi tilfører det lille ekstra hver gang og gjør vann om til vin. Scorer 3 mål og BB. 


Resten av poengene var verre da det var mange gode i dag. Terje har kommet i form og gjør mye av grovarbeidet på midtbanen, løper Mye. Tilførte også en del offensivt i denne kampen, 2 poeng. To spillere får 1 poeng. Morten H er god og sikker i mål hele kampen. Marius gjør en veldig bra kamp, først i en uvant venstreback posisjon før han ble flyttet opp på vingen. Må også nevne Morten Hamre (debut) som gjør et godt innhopp på venstreback. Han tilførte ro med ballen og har mye smarte pasninger langs bakken.  


Muskel ligger på 2.plass og har scoret 21 mål på 4 kamper. Det er 7 flere enn Buøy som har scoret 14.


3 poeng - Hallgi

2 poeng - Terje

1 poeng – Morten H, Marius


Poengtabell 2016


6 poeng - Hallgi

3 poeng – Sinnes, Morten S, Rune A

2 poeng – Bjarki, Jan Tore, Morten H, Terje

1 poeng – Sindre, Marius


Mål 2016


6 mål: Hallgeir

3 mål: Kjartan

2 mål: Sinnes, Rune A, Morten S

1 mål: Jan Tore, Anders, Sindre, Terje, Egil, Marius


Neste kamp er 03.05 hjemme mot Paradis klokken 20:30.


Tabell


Bisalg
Chemtech
Gann Bilverksted AS
Innova
Modena
Åse Maskin AS