Startside   Kamper   Spillerne   Historie   Linker   Muskel-nytt   Bilder   Ta kontakt    
6. divisjon avd. 1
Siste kamp:
Ingen kamper registrert
Neste kamp:
Ingen kamper registrert
7-er avd. 2
Siste kamp:
Ulf 3 1-2

28. okt 2014 Kl. 20:3
Hana skole
Neste kamp:
Ingen kamper registrert

Sist oppdatert: 22.04.2016
Muskel - FK Ild
Tilbake

Muskel    3 - 4   FK Ild

Mål: Morten 2, Terje 

Sjanser: 40% - 60%

Tilskuere: 10

Lagoppstilling: Rune A, Anders, Bjarki (c), Tomas, Jone, Marius, Rasmus, Jan Tore, Terje, Sindre, Morten S

Innbyttere: Melvin, Kjartan, Frode B

Kampens øyeblikk: Jani som skallet stolpen og vant


Ingen kan påstå at Muskel – FK Ild var årets kamp. Mye lange baller og lite spill, men spennende ble det. 1-0 kom etter bare noen minutter. Jone slår et godt innlegg fra venstre som treffer krysset og dabber på streken. Morten er på rett plass og setter 1-0. I samme situasjon krasjer Jani med stolpen og blir liggende litt, men rister det av seg. Ild utlikner til 1-1 ikke mange minuttene etterpå. Jone har en kjempesjanse i slutten av omgangen, men setter den rett på keeper. 1-1 og pause.

2.omgang fortsetter litt i samme bane. Kjartan og Melvin (debut) kommer inn. Muskel spiller i motvind, men vi spiller bedre fotball enn i 1.omgang. Et fint innlegg fra Sindre (som har vært meget god i år, både offensivt og defensivt), finner Terje som header inn 2-1. Det virker som vi har kontroll, men Ild scorer 2-2 ikke lenge etterpå. Vi går opp til 3-2, 13 minutter før slutt. Morten løper seg fri og setter den i lengste, fin scoring og stor jubel blant alle Muskel supportere. Alle trodde vel at vi nå skulle hale seieren i land, men det gikk ikke slik dessverre. På 3-2 har vi en kjempemulighet til å punktere kampen. Kjartan dribler seg fri og legger et perfekt innlegg, men Melvin er uheldig og snubler idet han skal sette ballen i mål. Ild utlikner til 3-3 etter en corner. De har en kjempesjanse rett etter utlikningen som Rune, keeper for dagen, redder mesterlig og holder oss i kampen. I det 88 minutt scorer Ild 4-3 etter en fin soloprestasjon. Defensivt er vi ikke helt på topp idag.

Morten S gjør en kjempekamp og klar BB for Muskel. Han jobber og sliter hele kampen og er en konstant trussel for Ild forsvaret. Scorer også 2 mål. Frode B gjør et godt innhopp og bidrar mye offensivt med den kreativiteten vi manglet ellers i kampen. 

Dommeren for kvelden var god. Kun 19 år, men lot seg ikke affisere av voksne mannfolk med sterke meninger. Han blir nok å se oppover i divisjonene fremover.

3 poeng - Morten S

2 poeng - Rune A

1 poeng - Sindre

Poengtabell 2016

3 poeng – Hallgeir, Sinnes, Morten S, Rune A

2 poeng – Bjarki, Jan Tore, 

1 poeng – Morten H, Sindre


Mål 2016

3 mål: Hallgeir

2 mål: Sinnes, Rune A, Kjartan, Morten S

1 mål: Jan Tore, Anders, Sindre, Terje


Neste kamp er 28.04 borte mot Pol


Tabell

Bisalg
Chemtech
Gann Bilverksted AS
Innova
Modena
Åse Maskin AS