Startside   Kamper   Spillerne   Historie   Linker   Muskel-nytt   Bilder   Ta kontakt    
6. divisjon avd. 1
Siste kamp:
Ingen kamper registrert
Neste kamp:
Ingen kamper registrert
7-er avd. 2
Siste kamp:
Ulf 3 1-2

28. okt 2014 Kl. 20:3
Hana skole
Neste kamp:
Ingen kamper registrert

Sist oppdatert: 20.04.2016
Madla 2 - Muskel
Tilbake

Madla 2     2 - 4      Muskel

Mål: Jan Tore, Hallgeir x2, Rune 

Sjanser: Lite sjanser, men 60%-40% i favør Muskel

Tilskuere: 10

Lagoppstilling: Morten, Anders, Tomas, Bjarki, Sindre, Marius, Egil, Jan Tore, Kjartan, Rune, Hallgi (c)

Innbyttere: Rasmus (spilte siste 30), Jone (inn i 2.omgang), Frode B (spilte siste 15)

Gult kort: Kjartan

Kampens øyeblikk: Kjartan som brukte sine pedagogiske evner og snakket seg ut av et rødt kort (må også nevne 4-2 målet til Hallgi her)

 

Kampen begynte ganske likt som sist kamp. Jevnt og en del frem og tilbake i 1.omgangen. Vinden preger kampen og Muskel spiller første omgang i sterk motvind. Vi er farlige på dødball gjennom hele kampen, og de største sjansene kommer som et resultat av cornere og frispark fra henholdsvis Rune og Egil. Etter ca.30 minutter får Madla et korrekt idømt straffespark og går opp til 1-0 (Morten er etter den). Muskel svarer noen minutter seinere. Etter en corner og en del klabb og babb, klarer mannen som alltid gir 100%, Jani og pirke inn 1-1. Rett før 2.omgang er ferdig, scorer Rune sitt andre for sesongen og vi går til pause med en 2-1 ledelse.

 

I 2.omgang har vi medvind selv om vinden har «løyet» litt, til fordel for alle. Jone kommer inn for Sindre på venstreback og gjør sin debut for året. Rasmus gjør også sin debut og viser noen fine detaljer. Kampen fortsetter litt i samme spor. Det er ganske jevnt, men vi har kontroll og slipper Madla til lite sjanser. Forsvaret gjør en stor kamp med Bjarki i hovedrollen som lederen der bak. Madla reduserer til 2-2 litt ut av intet. Muskel har heldigvis Hallgeir Haave, Muskels beste spiller, på laget. Han ordner både 3-2 (72 min) og 4-2 (80min). 3-2 kommer etter fint spill og et innlegg fra Rune hvor Hallgi er på rett plass til rett tid. 4-2 er av det vakrere slaget hvor Hallgi fra ganske spiss vinkel legger ballen i krysset. Vakkert! Kampen dør ut og Muskel tar sin andre seier av 2 mulige. Vi spiller ingen kjempekamp og flyten mangler litt (mye på grunn av vinden), men vi vinner ganske komfortabelt til slutt.

 

Positivt å se at Sindre tar ansvar på sidelinjen når «trenerne» har nok med å fokusere på kampen. De på benken gjør smarte bytter og er med i kampen selv om de ikke spiller. Også positivt og noe uventet at vi, som i forrige kamp, har mer krefter og virker bedre trente enn motstander laget. Vi viser en vinner mentalitet som kan vise seg gull verdt for å plukke med seg mye poeng i denne divisjonen.  

 

3 poeng – Hallgeir

2 poeng – Bjarki

1 poeng – Morten

 

Poengtabell 2016

3 poeng – Hallgeir, Sinnes

2 poeng – Bjarki, Jan Tore

1 poeng – Morten, Rune A

 

Mål 2016

3 mål: Hallgeir

2 mål: Sinnes, Rune A, Kjartan

1 mål: Jan Tore, Anders, Sindre

 

Neste kamp er 21.04 hjemme mot Ild klokken 20:30.

 

Tabell

Bisalg
Chemtech
Gann Bilverksted AS
Innova
Modena
Åse Maskin AS