Startside   Kamper   Spillerne   Historie   Linker   Muskel-nytt   Bilder   Ta kontakt    
6. divisjon avd. 1
Siste kamp:
Ingen kamper registrert
Neste kamp:
Ingen kamper registrert
7-er avd. 2
Siste kamp:
Ulf 3 1-2

28. okt 2014 Kl. 20:3
Hana skole
Neste kamp:
Ingen kamper registrert

Sist oppdatert: 08.04.2016
Muskel - Mastra
Tilbake

Muskel    8 - 2   Mastra

Mål: Anders, Rune Sinnes 2, Sindre, Hallgi, Rune A, Kjartan 2 

Sjanser: 80% - 20% (prosent da det ikke ble notert nøyaktig antall sjanser)

Tilskuere: 10

Lagoppstilling: Morten, Anders, Jan Tore, Bjarki, Sindre, Marius, Hallgi, Egil, Morten, Rune, Sinnes (c)

Innbyttere: Tomas (kom til 2 omgang), Kjartan (kom til 2 omgang), Jone

Gult kort: Marius

Kampens øyeblikk: 1-0 målet til Anders


Etter en sesongoppkjøring preget av mye individuell trening, var det knyttet stor spenning til samspillet i sesongens første kamp. Det skulle etterhvert vise seg at man trenger ikke trene for å vinne fotballkamper. Ikke trenger man spille treningskamper heller, bortkastet tid. 


De første minuttene var jevne og en del frem og tilbake. Etter ca.15 min viste Anders frem silkefoten og la ballen i krysset fra 32 meter. Kjempescoring! Vi har en del sjanser med 2 stolpeskudd av Rune og et par fine angrep. Mot spillets gang reduserer Mastra etter et fint angrep. De tar også litt kontroll etter det og går fortjent opp til 2-1. Vi holder stand og reduserer rett før pause. Et kjempeinnlegg fra Sindre ender hos Rune som etter litt klabb og babb endelig får ballen i mål. 2-2  og jevnt til pause. 


Pausen bruker vi tydeligvis godt for vi tar fullstendig over i 2.omgang. Ballen trilles, spillet vendes og vi spiller god fotball. Hallgi og Egil styrer midtbanen med ro og presisjon. Mastra har ingenting å komme med og vi har full kontroll bak. 3-2 kommer etter et soloraid fra Sinnes. 4-2 og 5-2 kommer rett etter og et for kvelden ungt Mastra lag (uten noen sammenlikning til Muskel), kollapser fullstendig. Kjartan gjør et godt innhopp og scorer 2 fine mål. Morten S (debut) gjør en god kamp med mye bra innlegg. Marius (debut) viser at han har mye fotball i seg og passer godt inn i Muskel “formelen”.


Det ender 8-2 i det som kan kalles en god opplevelse på Ganddal Kunstgress. Det mest positive er innsatsen i 2.omgang. Vi er langt mer aggressive enn Mastra og vinner “alle” dueller. Har litt å gå på spillmessig, men med denne innsatsen kommer vi til å vinne mye kamper (også i år). Etter 1.serierunde er vi “top of the league”. 


Det vil bli delt ut poeng etter hver kamp og en kåring på slutten av sesongen:


3 poeng - Sinnes

2 poeng - Jan Tore

1 poeng - Rune A


Neste kamp er 19.04 borte mot Madla 2.


Tabell: http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell/?tournamentId=147574

Bisalg
Chemtech
Gann Bilverksted AS
Innova
Modena
Åse Maskin AS